Diensten voor kunstenaars

Schrijven zit in je bloed. Je wordt ermee geboren en ontwikkelt je skills verder en verder. Zo ging het althans met mij. Op jonge leeftijd begon ik te publiceren in consumindertijdschriften, al lag mijn grote passie in de klassieke muziek.

Tijdens mijn schrijfwerk was er dus ook steeds muziek te horen waardoor ik het gevoel kreeg dat ik die muziek ook kon beschrijven. Na het schrijven van een aantal vrijblijvende artikels bleek ik mijn roeping te hebben gevonden. Jarenland reisde ik België en Nederland af als recensent en publiceerde ik freelance rond kunst en cultuur in onder andere duidingsblad Tertio en het tijdschriften van het Algemeen Nederlands Verbond. 

Kunstenaars begonnen me steeds vaker te benaderen met de vraag of ik voor hen een tekst kon schrijven waarin hun handtekening als artiest te lezen zou zijn. Portretten in woorden als het ware. Hun vraag bleek mijn grootste troef te zijn. Ik omschreef muzikant of schilder, dichter en schrijver en ging tot in de kern van hun wezen om zo de lezer een idee te geven wie zij zijn. We voelen ons steeds thuiskomen bij mekaar, kunstenaar en recensent. 

 

Bent u ook een artiest die op zoek is naar de perfecte tekst voor een website, voor uw CD-boekje of wil u promo maken rond een nieuw project, maar u weet niet goed waar te beginnen? Misschien wilt u graag dat ene interview rond u of uw zaak kunnen publiceren waarin u eindelijk eens datgene wil zeggen wat al zolang op tafel moest worden gegooid? Dan kunt u beroep doen op onze professionele diensten. Wij gaan met u in gesprek tijdens een intake-sessie, doen een atelierbezoek of spreken af per zoom indien u dit verkiest en doen een voorstel met bestek op uw maat. Vervolgens maken we een ontwerptekst waarbij u uw suggesties en veranderingen kunt overmaken. Pas dan gaan wij over tot het maken van een definitief product, wanneer wij weten dat u zich echt kunt identificeren in onze woorden.

 

Uw persoonlijk bestek aanvragen?

Mail Veerle@Knopskaya.be of bel 0497620137